Doneer aan IC Neonatologie - Amsterdam UMC

Van een te vroege start naar een gezonde toekomst

Meer dan 15.000 baby's worden in Nederland te vroeg geboren. Een klein percentage daarvan komt veel te vroeg ter wereld, vóór de 32ste week. Dit kan grote impact hebben op de ontwikkeling van een kind. Deze kinderen hebben een verhoogde kans op ontwikkelingsstoornissen en beperkingen. Om deze kans zo veel mogelijk te verkleinen is onderzoek nodig.

Daarom is Amsterdam UMC – locatie VUmc  Neonatologie gestart met het project UNIEK.
UNIEK
staat voor: VUmc Neonatologie Innovatie En Kennis door onderzoek. Want alleen door meer kennis kunnen wij steeds betere zorg bieden aan deze allerkleinsten.

Daarnaast werft UNIEK geld om de zorg voor de allerkleinsten en hun ouders te verbeteren, zoals kangoeroe-stoelen en speciale couveuse-covers.

Steun belangrijk wetenschappelijk onderzoek van IC neonatologie en help de kansen voor prematuur geboren kinderen te verbeteren.

Donatiegegevens
(Indien u een Nederlands banknummer heeft, kunt u het BIC veld leeglaten. Bij gebruik van een buitenlandse bank graag dit veld invullen.)
Uw gegevens
Kalender (dd-mm-jjjj) 
* Wanneer u hier een vink zet, geeft u aan dat u op de hoogte gehouden wilt worden van activiteiten en nieuws van Amsterdam UMC. U geeft hiermee toestemming dat wij uw contactgegevens voor dit doel gebruiken.
Sluiten