Wetenschappelijk onderzoek Amsterdam UMC

Doneren aan Amsterdam UMC

Uw gezondheid is kostbaar. Wij merken dat iedere dag. Wij zorgen optimaal voor onze patiënten, doen onderzoek naar nieuwe behandelingen en leiden artsen en verpleegkundigen op. Wij willen ziekten sneller opsporen en nieuwe behandelingen en medicijnen sneller ontwikkelen. Wij willen onze patiënten beter maken en bovendien beter worden in onze zorgverlening. Maar wij willen méér. Méér dan nu mogelijk is.

Samen Kiezen voor Beter

U kunt ons helpen met uw vrijgevigheid. Om meer wetenschappelijk onderzoek te kunnen doen. Om onze patiënten de meest innovatieve behandeling te kunnen geven met een aangename sfeer. Om steeds betere vooruitzichten te bieden aan mensen met levensbedreigende ziekten. Kortom, steun Amsterdam UMC.

Onderzoek als motor

Het beter begrijpen van de oorzaak van ziekten, het ontwikkelen van nieuwe medicijnen, het uitzoeken wat het verschil is tussen een gezond en ziek lichaam, het systematisch zoeken naar de beste behandeling voor uw ziekte. Dat kan alleen door middel van onderzoek.

Amsterdam UMC doet veel onderzoek en Amsterdam UMC doet goed onderzoek. Al jaren behoort het medisch onderzoek van Amsterdam UMC tot de beste van Nederland en op sommige gebieden tot het beste van de wereld.

Jonge Talenten

Elk jaar ondersteunt Amsterdam UMC Foundation het Amsterdam UMC Jonge Talenten Fonds met een bijdrage voor studiebeurzen voor promovendi. Hiermee wil de Foundation een stimulans geven aan de onderzoekscarrière van jonge talentvolle onderzoekers. Een beurs van het Amsterdam UMC Jonge Talentenfonds biedt én de kans om onderwijs te volgen aan een internationaal topinstituut en de mogelijkheid om belangrijke contacten in de internationale onderzoekswereld te leggen.

Donatiegegevens
(Indien u een Nederlands banknummer heeft, kunt u het BIC veld leeglaten. Bij gebruik van een buitenlandse bank graag dit veld invullen.)
Uw gegevens
Kalender (dd-mm-jjjj) 
Sluiten